Nu, de inschrijving is de deur uit en omdat ik al was geaccepteerd door Kristinn hoefde ik het een en ander niet meer mee te sturen.

Ook kreeg ik nu bericht dat ik vanaf vandaag kan deelnemen aan het online pre-examen basis-IJslands, wat ik moet halen om deel te kunnen nemen aan de cursus. Eigenlijk moet ik er nog een beetje aan beginnen, maar ik heb dan gelukkig ook nog tot 14 juli de tijd.

Zo, en nu weer snel aan het werk, voor hertentamens heb ik dit jaar geen tijd.

Bijna weg!
Wat gaan dingen toch snel.. ik had graag ook nog langs IJsland gekomen, maar helaas, deze zomer heb ik maar 10 daagjes vrij (voor Sziget).. lekker tot september thesis schrijven, maar, wel leuk en er toe doend en nuttig :)

Zeg, je gaat toch wel veel ijsjes eten daar he?
En ijsberen spotten en ijsvogels en overal ijsblokjes in en naar de ijsbaan en.. ik kan niks meer verzinnen..

Je weet zelf ook dat dat onzin is, ik zit er tot bijna december en na september worden de vluchten nog goedkoper ook ;)

IJsberen zijn er niet, ijsvogels vind je juist hier in Nederland, ijsblokjes is een goed idee en de ijsbaan is niet eens een 400 meter baan… Stelletje prutsers zijn het!

Ja, maar in de zomervakantie heb ik doorgaans tijd voor vakanties, daarna hoop ik klaar te zijn en aan het werk te gaan :D

Pfff, werk shmerk :)