Dat is leuk om te zien. In juli komt digg.com met een vernieuwe site en bij deze site horen een aantal interessante tooltjes. In de video podcast Diggnation die normaalgesproken het nieuws van de week - zoals beoordeeld door digg.com - behandelt, maar dit keer een preview geeft van deze nieuwe handige tooltjes.

Nou, laten dit nou net dingen zijn die ik momenteel wel héél interessant vind met het oog op m’n stage: Visualizatie van gebruikersacties op het digg netwerk.

Wil je een beeld krijgen wat je (in afgezwakte vorm waarschijnlijk) van me kan verwachten moet je even de episode downloaden en kiken. Eerst wordt even een beetje gepraat over de nieuwe site, als ik heel eerlijk ben niet echt geweldig briljant, maar het is vast op de achtergrond enorm verbeterd. Dan ongeveer halverwege demonstreren ze de tools (waar overigens ook een publieke API voor komt).

Diggnation is een video podcast die zoals gezegd het nieuws van de week behandelt, gepresenteerd door Kevin Rose en Alex Albrecht onder het genot van elke week een ander biermerk. Kevin Rose is initiator van Digg.com en Alex Albrecht presenteerde in het verleden The Screen Savers voor G4TechTV samen met Rose.

Tevens is dit m’n eerste post die ik maak met Flock (een “sociale webbrowser”, m.a.w. web2.0-browser maar dat is te afgezaagd), dus misschien dat het er niet helemaal goed uitziet. Alvast m’n excuses daarvoor :)

Digg that shit ;)