De Universiteit van Reykjavík is zo aardig om voor hun buitenlandse studenten woonruimte te zoeken. Vorige week kregen we allemaal (maarliefst 26 studenten, vooral Denen, Noren, Zweden en Finnen, maar ook Fransen, Chinezen en zelfs nog een Nederlander) een mail met daarin verschillende beschrijvingen van gasthuizen. Mij sprak hiervan het Guesthouse Butterfly het meest aan en zo snel als ik kon heb ik mijn voorkeur kenbaar gemaakt, de kamers worden namelijk verdeeld volgens het principe ‘wie het eerst komt, die het eerst maalt’.

Guesthouse Butterfly

Dat ziet er liefelijk uit he, ook nog even een bovenaanzicht. Ik heb nog niets gehoord, maar ik neem aan dat het goed komt. Hier zal ik dus heel erg waarschijnlijk wonen vanaf 1 september. Voor de periode daarvóór zijn ze nog naar iets op zoek.

Hoi Christian,

Samen met een medestudent ga wij
volgend jaar ook stage lopen in Ijsland, in reykjavik.
wij zin studenten van de verpleegkunde opleidding en gaan dan ook
stage lopen in het ziekenhuis. We zijn nu allen nog opzoek naar een
verblijf plaats zou je ons hiermee kunnen helpen?
Ik hoop spoedig wat van je te horen: bettyarmah@hotmail.com

Groetjes Betty