iChatGoed, in een poging hip te doen zal ik me maar eens overgeven aan het videobloggen. Eens kijken of het wat voor mij is. Helaas zit m’n camera vast aan m’n computer, dus onderweg filmen zal er nooit echt in zitten. Veel meer dan mijn hoofd en af en toe wat foto’s zal er dan dus ook niet te zien zijn.

Er zijn twee formaten beschikbaar. Mijn excuses voor het enorm lage geluidsniveau, ik kreeg het niet harder dan dit. Een draai aan de volumeknop moet het euvel maar even tijdelijk oplossen. Volgende keer (mocht die komen) zal ik er beter op letten. Een reactie via de website stel ik zeker op prijs!

Direct download: (H.264 (.m4v) | DivX (.avi))

Je hebt je roeping gemist, man. De NOS zoekt nog een vervanger voor Philip Freriks. Heb je al een bijbaan ná je stage bij de Noordpool?? Komen er in ieder geval minder spraakfouten in het journaal voor!
Groeten, ook aan pa/ma en geniet ze, daarboven.
Ria en Martin

WAAAAA, SUPERVET! (was de eerste gedachte) Je hebt wel een ander hoofd als je aan het vodcasten bent, dat is wel apart… Maar tis iig een leuk (durf ik charmant te zeggen?) initiatief en inderdaad een goede manier om je hoofd nog te laten zien. Misschien iedere week naast een nieuw zinloos/-ig feitje ook af en toe een andere nuttige/leuke/beroemde locatie in IJsland? ;)

Iniedergeval, hartstikke leuk, dus ga zo door!

heel erg leuk hopelijk zien we je vaker.
succes.