Het is een heel surrealistische week geweest die begon met het afscheid nemen van Marleen die toen op vakantie ging en al verhuisd zal zijn als ik weer terugkom en ik dus niet meer als huisgenoot zal tegenkomen.

Vrijdag kwamen m’n ouders hierheen met een grote koffer en wat feestspullen die overgebleven waren van mijn verjaardagsfeestje in Breda. We hebben wat laatste boodschappen gedaan hier in Eindhoven en daarna was het tijd om de koffer vol te stoppen met alles wat misschien mee zou kunnen genomen worden (resultaat: een koffer die veel te zwaar is natuurlijk).
Zaterdag werden we verblijd met eindelijk een klein beetje regen die de temperatuur nog een klein beetje deed temperen en het niet heel erg onprettig maakten om nog wat laatste boodschapjes te doen. Gelukkig werd de afkoeling van zaterdag volledig teniet gedaan door de broeierigheid van zondag en was het alleen buiten in de schaduw lekker uit te houden. Verder vond ik het heel erg leuk dat de feestgangers in zulke getale zijn komen opdagen om netjes alles op te maken :)

Gisteren was een beetje brakke dag, want natuurlijk werd ik om stipt 8 uur uit mezelf (klaar)wakker nadat ik om half 4 naar bed was gegaan. Vooral de enorme afwas stond me tegen :) Gelukkig heeft Paul een afwasmachine die ik wel even mocht vullen…

’s Avonds was het tijd om afscheid te nemen van nóg al een huisgenoot die ik niet meer in huis zal tegenkomen voor langere tijd. Ivo gaat proberen zijn studie in Londen af te maken en dat begint in oktober, ruim voordat ik terugben. Vandaag is hij even op en neer voor een sollicitie-gesprek en ik wens je via deze weg nogmaals heel erg veel succes, Ivo.

Niet alleen de huisbezetting verandert drastisch, ook de inrichting van de keuken wordt onder handen genomen. De saaie witte kastjes krijgen een vrolijker Disney-kleurtje en ik ben benieuwd in welke kleurenkermis ik straks zal terugkeren.

Voor de rest van de mensen was het gelukkig geen vaarwel, maar slechts een tot ziens. En natuurlijk ga ik jullie missen, maar dankzij jullie foto’s en verhaaltjes zijn jullie toch een beetje bij me :)

Við sjáumst!

We zijn dan wel geen studenten,maar toch even een reactie.
Veel succes in IJsland en je huisje ziet er goed uit.

Groetjes en tot ziens

Peter en els

Jeetje, ben je zomaar ineens weg!

Ik wens je nogmaals veel plezier in IJsland, op dat je veel ijsberen mag zien, ijsjes mag eten, ijsballen mag werpen (en niet ontvangen), mooie ijspegels boven je ramen krijgt, je uit kan leven op ijsbaan, geen ijsbergen tegen moge komen, de ijsbergsla er nog beter smaakt en er geen ongunstige ijsbrieven mogen komen (ja, ook dat bestaat)

Zo, daar dan alsnog mijn berichtje voor de kaarten-ding waar Lise veel (naar Simons zin te veel) tijd in heeft gestoken, maar die dan ook wel erg leuk is :)

Zo, vandaag voor een intake voor een spoedcursus-rijbewijs opgegeven, een bankrekening opgezegd, een nieuwe aangevraagd, mijn stage-rapport afgemaakt en een vakantie gepland, vandaag is een goede dag!

Gegroet, uit het warme Nederland