Nou, we zijn veilig aangekomen na een lange dag met 3 uur vertraging. Vanavond misschien wat meer eerste indrukken, maar nu gaan we eerst maar even ontbijten, langs mijn kamer en de universiteit.

Eén ding: Wat een ongelooflijk klein slaaphokje!

Update: Gisteravond was ik te laat bij m’n ouders weg proberen te gaan om nog met de bus naar m’n kamertje te kunnen en heb ik bij hen op de kamer geslapen. Vandaag hebben we een paar laatste spulletjes die bij hun bagage zaten langsgebracht en geconcludeerd dat de kamer echt veel te klein is. Helaas ben ik vergeten foto’s te maken, maar ik kan zeggen dat 2 bij 3 meter verrekkes klein is om een uitklapbed, een bureau en ook nog kastjes te hebben. Gelukkig was er in hetzelfde huis nog een kamer vrij die ik met bijbetaling wel kon hebben. De nieuwe kamer is onder de volledige breedte van het dak en heeft een tweepersoons bed, een groter bureau en normale kledingkasten en dan nog is er lekker veel ruimte over.

Ge-wel-dig!
Verwen pa en ma deze week, laat ze jou verwennen en doe ze de groeten!
Martin en Ria