Dit is misschien wel leuk om te laten zien ter oriëntatie.

Het bolletje in het oosten is mijn huidige slaapkamer, het middelste die van m’n ouders en de meest westelijke is guesthouse Butterfly waar ik de meeste tijd in IJsland zal doorbrengen waar ik origineel zou wonen, maar nu heb ik te horen gekregen dat ik (door toch weer een misverstand!) een andere kamer in het centrum heb. Het guesthouse heet Egilsborg en het adres is Þverholti 20. Op de satellietfoto is het de linkse van de twee middelste (dus de tweede vanuit het westen).

Mal schauen, in welchem Gästehaus Du dann tatsächlich im September landest - bis dahin ist ja noch Zeit satt für viiiele Mißverständnisse…
Halte Deine Leser bitte auf dem laufenden!
:-p

P.S.: Ich soll Dir noch viele Grüße von den Kaliforniern ausrichten. Sie wünschen Dir alles Gute für Deinen Aufenthalt in Reykjavik.