Nou, de eerste werkdag zit er bijna op, erg veel heb ik nog niet kunnen doen. Het was vooral een beetje zien waar alles te vinden is, afwachten tot m’n stagebegeleider met me kon spreken, intussen nog eens in de oude Java code duiken van de vakken User Interfaces en Componenten 2…

Iedereen heeft nog een klein beetje vakantie in de bol, zo lijkt het. De ene helft is er maar de halve dag, de andere helft zit af en toe aan z’n bureau en is de rest van de tijd een beetje aan het rondsjouwen, waarschijnlijk net zo verdwaald als ik, want het gebouw waar ik zit is dus pas net opgeleverd.

Vandaag gelezen:

“The world would be a better place if Larry Wall had been born in Iceland, or any other country where the native language actually has syntax.”
– Peter da Silva (in alt.sysadmin.recovery)

Voor degenen onbekend met Larry Wall, hij heeft Perl ontwikkeld, dit is een programmeertaal die bekend staat om z’n kracht, maar vooral om z’n onleesbaarheid…

Intussen kreeg ik via de reactiepagina van “Reykjavíking” Jolanda deze foto waar ik wel heel erg flatteus op sta:

Toch bedankt ;)

Je ziet de snelheid in de foto-
je houding: heel professioneel.
Ik zie dat je er plezier in had.
Groetjes van het thuisfront.