14 maart 2006

Een tweede blog…

…en nu een van Wordpress. Dat leek me ook wel eens leuk om uit te proberen naast Hobix.

Naar aanleiding van een gesprek wat ik had met Frank Janssen van Frankwatching over bloggen in het algemeen en dat je om lezers te krijgen toch wel iets te melden moet hebben, zie hier een blog met een missie: Proberen uit te leggen wat ik zoal doe voor mijn stage aan een zo breed mogelijk publiek, dus ouders, familie, vrienden, maar ook eventuele opvolgers die zichzelf ook een beetje verloren wanen in het hele ‘Studeren in het buitenland‘-verhaal.

Daarom ook in het Nederlands, dat is de taal die iedereen die ik probeer te bereiken zeer waarschijnlijk spreekt en bovendien ben ik ook expressiever in mijn moedertaal dan in het Engels.

Reacties

Hey Christian! Leuk dat je Frank J hebt gesproken. We hebben hem net thuis afgezet van een avondje Spin Awards :-) Waar ken je hem van?

Spreek je snel!

Frank

PS: Handig, Wordpress, kan ik subscriben op de commentfeed :-)

Uhm, ik heb Frank gesproken op de verjaardag van Helie :) En daar ken ik hem van, toen bleek hij opeens Frankwatching Frank te zijn… Tsja, dat verzin je niet :)

[…] Alle oude berichten staan nog steeds online en je kan alles nog steeds vanaf het begin lezen. Een link naar het volgende bericht vind je dan steeds aan het eind van de tekst. […]

Categorieën