9 augustus 2006

Daar zit je dan…

Ik had op zich best verwacht dat ik hier dingen zou gaan doen die ik in Nederland waarschijnlijk nooit zou doen. Maar dat dat internetten op je eigen laptop in een café zou zijn had ik niet verwacht. Op de een of andere manier vond ik het idee alleen al zo ongeveer het stomste ter wereld. Gelukkig is het wel een stuk betaalbaarder dan in Nederland: Gratis namelijk. Verder heb ik het vermoeden dat ik de bediening hier zelf moet roepen, want na een kwartier met rust te zijn gelaten krijg ik nu op zich wel een droge keel. Maar blijkbaar bedenken ze nog niet dat je niet het personeel in de gaten kan houden én schrijven. Eens even direct aanspreken.

[…]

Hmm, en ja hoor, nu ik het al gevraagd heb komt er iemand me vragen of ik iets wil drinken.

Dus daar zit je dan, in een vreemde stad zonder internetverbinding op je eigen kamer, dan zoek je de vreemdste plaatsen op om toch je mail te kunnen lezen en te kunnen surfen.

Update: En terwijl ik hier zo lekker aan m’n te dure cola (aargh, bedieningskosten 500 ISK, ik had het meteen moeten snappen!) zit, loopt nog geen meter van me vandaan een klein vrouwtje met een te grote zonnebril, een opvallende witte jas en gitzwart haar voorbij. Het is Björk (ja, die!) die blijkbaar weer even in IJsland is. Hoe opvallend dat niemand er al te veel acht op lijkt te slaan, er worden hier en daar wat woorden gewisseld, maar het is eigenlijk heel normaal dat ze een café binnenloopt (ja, duh, dat ís het ook). Een paar minuten later komt ze nog een keer voorbij in de andere richting en verdwijnt snel uit het café. Leuk :)

Reacties

Hey!

Ik laat even een berichtje achter om te zeggen dat ik het heel leuk vind om je blog te lezen. Ik wil zelf ook graag naar Ijsland om stage te lopen. :)

Als je nog meer tips hebt hoor ik graag van je!

Liefs,
Linda

Categorieën