27 november 2006

Weer thuis

Na een heel voorspoedige thuisreis is het weer fijn om hier te zijn, maar wel verwarrend. Ik ken de weg in m’n eigen keuken niet meer, “waar ligt de snijplank ook alweer?”, “oh, liggen die messen nu daar”…

Toen ik eergisterenavond m’n kamerdeur opendeed, zag ik dat mijn kamer vol met ballonnen en slingers lag en overal lagen briefjes “Welkom thuis!”… Fijne huisgenoten heb ik! Ach ja, gelukkig hebben ze m’n kamer niet ondersteboven gedraaid.

Gisteren vierde Jens, een van m’n huisgenoten z’n verjaardag en daar stonden we elkaar dan aan te kijken, “heeft er iemand nog iets spannends meegemaakt?”… Genoeg, maar ik zou gewoon niet eens weten waar te beginnen en hoe er een spannend verhaal van te maken :)

Nu ga ik voor het eerst in vier maanden weer eens fietsen, eens zien wat dat gaat opleveren ;)

Alle oude berichten staan nog steeds online en je kan alles nog steeds vanaf het begin lezen. Een link naar het volgende bericht vind je dan steeds aan het eind van de tekst.

Reacties

Hallo, Christian! Da hast Du am Samstag aber nicht schlecht gestaunt, als wir Dich - natürlich neben Deinen Eltern - am Flughafen in Amsterdam willkommen geheißen haben. Der “Welcome Back”-Luftballon war doch ein toller Gag (lebt der Ballon noch, oder ist ihm schon die Luft ausgegangen?). Man hat Dir in Breda wirklich angemerkt, daß Du noch ziemlich beeindruckt vom Island-Aufenthalt und geschafft vom letzten Reykjavik-Tag und der Rückreise warst. Als wir Dich abends in Eindhoven abgesetzt haben (Dein Zimmer war wirklich lustig geschmückt), schien es, als würdest Du erst einmal viiiel Schlaf nachholen müssen. Hoffentlich kannst Du noch lange Zeit von den positiven Island-Eindrücken zehren… Ach ja, und Dein Studium geht ja auch wieder los. Dann also einen guten Wiedereinstieg und viel Erfolg für das letzte Studienjahr! - Liebe Grüße von den Düsseldorfern

Categorieën