Er ligt/lag vandaag sneeuw op de bovenste paar meter van de berg Esja, de winter kondigt zich al een klein beetje aan…

Vanmorgen kwam het kwik maar een enkele graad boven het vriespunt uit en het was zulk mooi weer dat ik maar weer ben gaan lopen naar m’n werk (dát, én ik had de bus gemist ;) ). Toch wel lekker, die kou zo ’s morgens, daar word je wakker van.

Het tunneltje, wat dinsdag nog beklad was (ja, het was bijna een Nederlands tunneltje), was vandaag alweer schoon. En dan niet schoongepoetst, neuh, gewoon een laagje verf eroverheen!

Gisteren ben ik naar de Deense film En Soap geweest en die was op z’n eigen manier erg grappig. Verhaal in korte lijnen: Vrouw maakt het uit met vriend, verhuist naar nieuw appartement, onderbuurman wil een vrouw worden, zij wordt verliefd op hem, hij raakt in crisis, vele verwikkelingen… Elke twintig minuten wordt de film onderbroken (natuurlijk precies op een cliff-hanger!) door een voice-over die ons vertelt wat er gebeurd is en wat er zou kunnen gaan gebeuren en dat we toch vooral verder moeten kijken! Haha, briljant :)

Reacties

Heute wurde auf Radio Eins Live eine Islandreise für 6 Personen verschenkt; habe den Gewinner ganz schön beneidet. Die Gruppe darf sich demnächst in ein Gletscherabenteuer stürzen…
(zucht)

Hoi, Christiaan. Bedankt voor je reactie op a:b. Ik zou je graag over iets mbt a:b willen mailen. Kan jij contact met mij opnemen?

Net zo makkelijk, een laag verf er over! Er is bij mij in de straat ook vrijwel dagelijks een man zijn garagemuurtje aan het witten, haha. Ik zou er eigenlijk een foto van moeten nemen :)

Categorieën